Wil jij online geld verdienen? En samen bouwen?

Zoals de meeste van mijn Facebook-vrienden weten ben ik al 28 jaar ondernemer, hypotheek- en schadeadviseur bedrijfsmatige verzekeringen en heb ik aan diverse internet starts-ups meegeholpen, waarvan de laatste TopAdvies binnenkort live gaat na een geslaagde try-out, helaas zonder mij.

Tijdens deze start-ups en ontwikkeling van de portals(community ‘s) kwam ik bij mijn zoektocht tweemaal terecht op het FutereNet-platform wat toen net begon, dit was ergens in 2015 en 2016. Het bleek een community zoals Facebook te zijn die de inkomsten van de community deelt met haar leden. Tevens is de kracht van de community dat deze wordt gecreëerd doordat de leden samenwerken aan een gezamenlijk doel namelijk een passief inkomen creëren voor de leden. Momenteel is de omzet van de community de 1 miljard gepasseerd en zijn er meer dan 4 miljoen leden. Dit is nog maar het begin aangezien Facebook momenteel 1 miljard leden heeft.
Aangezien ik geen inkomen en zaak meer had moest ik wel weer creatief, intuïtief en vanuit mijn gevoel gaan handelen. En toen gebeurde het volgende: ik kwam Norine Hristodulu-Knook tegen. Norine kwam ik tegen op een lichtmeesters event van mijn spiritueel lerares Tetsiea Blijham van Crystal Visions. Ze nodigde mij uit om mee te gaan naar een introductie van een sociaal media platform of community. En wat denk je? FutureNet.

Ik durf nu te zeggen dat toeval niet bestaat! Dank je wel.
Ik wil graag dit voorrecht met jullie delen, zodat jij je eigen leven weer in de hand kan nemen en je kan gaan leven vanuit je kracht én als miljonair. Of je kiest ervoor om te leven vanuit angst. Wil je meer informatie over mijn verworven kennis en waarom het een kans is om mee te doen met FutureNet adpro club? Onderstaand vind je stapsgewijs diverse links met opvolgende informatie.

1. FutureNet Club
2. Hier inschrijven!
3. FutureNet adpro club

Je kan ook de Webinars volgen. Indien je daar interesse in hebt stuur mij dan een privé berichtje. marcel@bodynmind.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: