MARIA OVER ONTWAKEN VOOR JE GODDELIJKE VROUWELIJKE ENERGIE

“Welkom! Welkom Kind van Licht, Welkom Brenger van het Licht.
Welkom Drager van het Licht en van de Liefde. Welkom Drager van de Goddelijke Vrouwelijke Kracht, ontvankelijke Kracht.
De vrouwelijk Kracht is een tegenstelling, op zich.  En er zit zoveel kracht in Vrouwelijk te zijn en open te zijn en ontvankelijk te zijn.
En er zit zoveel kracht in te kunnen voelen, te mogen voelen, te durven voelen.
Al een aantal levens geleden heb jij je gedeeltelijk afgesloten om te openen, om te voelen. Om de Liefde te voelen, of de Liefde voor ons te voelen, het gedragen zijn door het Goddelijke vrouwelijk en door ons, door de Godinnen.
Door ervaringen in de kerk, door ervaringen in je leven, door een tijd die voor jou als Priester, Priesteres van het Licht, een tijd die voor jou zo donker was, die voor jou zo heftig was, waarin het Goddelijke Vrouwelijke er niet mocht zijn. In die tijd heb jij je Licht gedimd. In díe tijd heb jij overleefd en gewacht tot jij weer kon ontwaken in déze tijd in déze incarnatie, voor je eigen Goddelijkheid, voor het eigen Goddelijke in jezelf om dit nú, in deze tijd, het Goddelijke Vrouwelijke in deze nieuwe eeuw, in dit nieuwe millennium; het Goddelijke Vrouwelijke weer in balans mag komen met het Goddelijke Mannelijke. Vele levens lang heb jij verlangen gehad om te verbinden met het Goddelijke Vrouwelijke in jezelf en de verbinding met ons. En nu is het de tijd om weer hiervoor te ontwaken, zowel te ontwaken voor de verbinding met ons, maar óók te ontwaken voor je eigen Goddelijke Vrouwelijke Kracht, of je nu een man bent of een vrouw. De stromende kracht in je die naar buiten mag komen is nodig, is nodig ook om anderen te laten ontwaken. En dat betekent niet dat Goddelijke Vrouwelijke Kracht, dat jij alleen maar ontvankelijk bent en Liefde bent, maar het betekent dat je vanuit jouw Liefde en vanuit jouw Kracht jezelf uitdraagt, neerzet op de Aarde. In deze incarnatie waarin jij nu bent, waarin jíj alle Frequenties uit alle richtingen van tijd meedraagt om nú anderen te laten ontwaken door je eigen ontwaken. De kolom van Licht heelt op dit moment jouw, (Tetsiea zegt: “Ik zie het op dit moment zelf als achtjes”), heelt jouw Goddelijke Vrouwelijk en jouw Goddelijke Mannelijke Kracht, zodat dit in balans mag zijn en op elkaar inhaakt, elkaar versterkt. Het zijn twee Gouden Stralen het Goddelijke Mannelijke, het Goddelijke Vrouwelijke, dat in dit millennium weer in balans gebracht mag worden. Jij bent natuurlijk opgeleid, getraind ín de tempels, in de kerken tijdens het Matriarchaat, waarin jíj in jouw Vrouwelijke incarnaties de leiding had, omdat Priesteres, de Hoge Priesteres het leidende principe was en het Mannelijke het uitvoerende principe. In alle richtingen van de tijd wordt jouw Mannelijke en jouw Vrouwelijke nu op dit moment in balans gebracht in deze kolom van Licht ook . Het is nu veilig voor jou, het is nu tijd voor jou om jou Vrouwelijke Kracht uit te gaan drukken. Het is nu tijd voor jou, het is nu veilig voor om jou Mannelijke Kracht uit te drukken. Het is veilig voor jou, het is nu tijd voor jou om jezelf te laten zien en voor dát te gaan in je leven, dat jou roept, dat jij wil bijdragen. De balans die jij ervaart in je leven, gáát ervaren in je leven, gaat jou de veiligheid, de kracht, de gronding geven die jij nodig hebt om te kunnen vliegen, te kunnen vliegen!, in deze kolom van Licht, dit is jouw kolom van Licht. Jíj bent op de Aarde als een van 144 zielen uit jouw zielenfamilie. Met jou zijn ettelijke andere Zielen uit jouw Zielenfamilie aanwezig op de Aarde, in allerlei relaties: in liefdesrelaties, in gezinsrelaties, in werkrelaties. Die zielsverwanten, die tweelingzielen, die zo op jou lijken, op wie jij zo lijkt, geven veel wrijving, en geven ook veel verbinding, als die wrijving verwerkt is. Met die tweelingzielen is jouw kolom van Licht vaak sterk verbonden met die kolom van Licht van de ander of de anderen. Het karmische proces zorgt ervoor dat jij weer door je eigen kolom van Licht gaat staan, gaat leven én de ander ook, of de anderen ook. Symbiose, zoals jullie het noemen, is het verlangen van de tweelingziel in deze om weer te verbinden met de anderen uit de zielenfamilie. De uitdaging hierin voor jou, is om weer in jouw autonomie te gaan leven en de anderen ook de autonomie te laten leven en dáárvandaan elkaar te ontmoeten. Het proces, of het proces om in je Licht en je Kracht te gaan staan. De komende jaren, de komende duizend jaar, (Gelach – sorry, iedereen lacht hier), de komende duizend jaar wordt de tijd van de verbinding tussen het mannelijke en Vrouwelijke, Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke, datgene wat nodig is om uit te drukken en neer te zetten wat Goddelijk is in het Aardse. Míjn energie, míjn Kracht, míjn Healing, míjn begeleiding, míjn Leiding is hierbij niet alleen healend, maar ook richtinggevend. Ik wil je ondersteunen en leiden en de weg wijzen in jouw Goddelijke Vrouwelijke Kracht te gaan tonen op de Aarde, dat uit te drukken en te leven, te leven in Liefde en Licht. Ik ben Maria, dit is mijn boodschap.”

– Tetsiea 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: