Hoe herkennen we deze nieuwe kinderen of enkele van de weinige volwassen Kristalkinderen?

Sharyl Jackson over kristalkinderen. Het beste stuk over eigenschappen van kristalkinderen dat ik ooit heb gelezen , waarschijnlijk omdat ze vanuit haar eigen ervaring als indigo moeder schrijft! “Sharyl heeft een huis vol met inmiddels volwassen Indigokinderen opgevoed” Ze geeft wel deze kanttekening mee:

hou er rekening mee dat deze lijst met eigenschappen niet compleet is, en dat niet ieder kristalkind perse deze eigenschappen hoeft te vertonen-*

Hoe herkennen we deze nieuwe kinderen of enkele van de weinige volwassen Kristalkinderen?
(die, als voorlopers, de noodzakelijke energieën verankerden?)

kristalkinderen

Ze lopen de boel niet op stelten te zetten, ze leven rustig en relatief teruggetrokken, en ze doen hun best om op de planeet te blijven. Ik heb de eer en het genoegen gehad, evenals de frustratie, om één van deze vroege Kristalpioniers, die nu 27 jaar oud is, op te voeden. Mijn persoonlijke ervaring, mijn intuïtie en de hints die de Groep heeft gegeven, heb ik gebruikt om een lijst samen te stellen van de eigenschappen van de kinderen van de Kristallen vibratie. Houd alsjeblieft in gedachten dat deze eigenschappen niet allemaal inbegrepen zijn, noch behoeft ieder Kristalkind noodzakelijkerwijs iedere kwaliteit tentoon te spreiden.

Extreem gevoelig voor alles in hun omgeving – geluid, kleuren, negatieve emoties in anderen, geuren, voedsel, chemicaliën, vervuilers, het “gevoel” van kleding, geweld en pijn van anderen, groepsbewustzijn, elektromagnetische frequenties, zonne-explosies.
Zo gevoelig dat ze zeer kwetsbaar zijn, zeer krachtig vanwege hun intense kwetsbaarheid.
Ze moeten tijd voor zichzelf hebben, ze doen het niet goed in groepen aangezien weinig anderen hun behoefte aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust begrijpen.
Ze hebben een dagelijks samenzijn met de natuur en de elementen nodig. De Geest van de Natuur zal ze helpen om in evenwicht te blijven en alle disharmonieuze energieën, die hun zo sterk raken, te verwijderen.
Ze begrijpen “des mensen onmenselijkheid tegen mensen”, oorlog, hebzucht etc. gewoonweg niet. Ze kunnen zich makkelijk totaal overweldigd voelen door dit alles.
Ze zullen zichzelf terugtrekken, loskoppelen en beschermen wanneer het leven te intens wordt, wanneer ze getraumatiseerd zijn of wanneer ze zien en voelen dat anderen getraumatiseerd zijn.
het Kristalkind weet dat het de enige echte Liefde is
Als een Kristalkind naar je kijkt, voelt het alsof je ziel wordt binnengedrongen.
Ze hebben echt weinig traditionele opvoeding nodig aangezien ze zachtaardig en wijs zijn, en ze in staat zullen zijn om je te vertellen wat ze nodig hebben, wat goed voor ze is en wat niet goed voor ze is. Toen mijn zoon heel klein was, zei hij op een dag: “Ik kan echt nooit alcohol drinken of drugs nemen!” En dat heeft –ie ook niet gedaan!
Ze zullen vaak menigten of winkelcentra mijden. Teveel verschillende energieën.
Ze voelen een diepe liefde voor kinderen en dieren. Ze hebben een opmerkelijke manier om verbinding te maken met alle wezens.
Water is erg goed voor ze om ze te reinigen en te kalmeren – baden, douches, watervallen, fonteinen, spelen in water en zand.
Ze hebben comfortabele kleding nodig, naar hun keuze van natuurlijke vezels en kleuren.
Ze hebben veel puur water nodig en vaak prefereren ze vers organisch voedsel
Voordat ze geboren worden hebben ze vaak hun ouders al verteld hoe ze heten en andere vormen van directe communicatie met ze gehad
Wonderen en magie gebeuren in hun aanwezigheid – geld verschijnt, dieren zoeken ze uit, baby’s lachen naar ze en genezingen vinden op natuurlijke wijze plaats
Ze zijn dusdanig empathisch dat ze weten wat een vreemde in de straat voelt
Ze zijn bang voor intimiteit omdat ze zich zo makkelijk binnengedrongen voelen, niet gerespecteerd. Ze zijn liever alleen dan dat er geen rekening wordt gehouden met hun “persoonlijke lichaamsruimte”. Ze kunnen ook romantische relaties vermijden, uit angst om de ander pijn te doen als de relatie eindigt.
Er is een onschuld, een argeloosheid, een puurheid vanwege de afwezigheid van ego bij de Kristalkinderen
Het kan zijn dat ze hulp nodig hebben bij het leren gronden van hun energie middels lichamelijke activiteit, natuur, sport, oosterse vechtsporten, yoga of dans.
Het kan zijn dat ze elektrische apparatuur, radio’s, televisies en computers ontregelen.
Ze laten niet snel hun emoties zien uit angst dat ze die niet meer in de hand houden en controle verliezen, dus ze kunnen saai of zonder passie lijken
Ze kunnen zich verantwoordelijk voelen voor het feit dat iemand sterft of zich bezeert of zelfs voor het feit dat iemand vecht
Ze kunnen periodes doormaken van diepe depressie (en hebben die waarschijnlijk al gehad)
Ze reageren goed op lichaamswerk, massage en energiewerk door iemand die als henzelf gebalanceerd is. Massage en cranio- sacraaltherapie kunnen cruciaal zijn om hun lichamen gezond en vrij van pijn te houden.
Ze zullen vaak een hoog metabolisme hebben en van nature vegetariër zijn
Het zijn slimme “Totaal Overzicht Individuen” met een instinctief begrip van de spirituele wetten van hoe het allemaal werkt.
Ze hebben een duidelijke verbinding met hun Hoger Zelf, en maken van nature contact met hun hoogste leiding. Juist hierdoor kennen ze de waarheid van spirituele Eenheid.
Het zijn natuurlijke genezers en vredestichters.
Ze zijn multi-getalenteerd.
Ze zijn in staat om bot en weefsel te regenereren. Waar de meeste van ons langzaam worden opgewaardeerd – opklimmend naar de Kristalenergie, is het bij hun reeds in hun DNA aanwezig.
Ze kunnen een persoon van weinig woorden zijn, maar iedereen luistert als ze zachtjes hun wijsheid met nederigheid uitdragen.
Ze zullen echter geen ongevraagd advies geven en ze zullen zich nooit ergens mee bemoeien.
Wat weten we over de kinderen van de Kristallen vibratie?
Indigo
Kristalkind bij Oprah
Aan de ene kant weten we een heleboel. Aan de andere kant weten we niet echt iets concreets. Net zoals deze kinderen, is de informatie op dit ogenblik meer etherisch van aard, subtieler en minder voor de hand liggend.
In tegenstelling tot hun meer “in je gezicht” Indigo-broers en -zusters, hebben de Kristalkinderen de boel niet op z’n kop gezet – nog niet. 11 september 2001 was een keerpunt, een signaal, en een portaal voor deze volgende golf van kinderen.
De tijd van de Kristalkinderen is gekomen!

De Kristalkinderen zijn waarschijnlijk, voor het grootste deel, de kinderen van de Indigo’s. Ze zouden zelfs Indigo’s kunnen zijn. In mijn meest recente gesprek met Lee Carroll over de Kristalkinderen, stelde hij dat ze Indigo-artiesten zijn. Hij zou wel eens gelijk kunnen hebben! Eigenlijk maakt het niets uit. Wat wel uitmaakt, is dat elke groep of subgroep van kinderen, opgeroepen door en vanuit de Eenheid, ondersteund en toegestaan wordt om hun taken, hun goddelijke doeleinden, te vervullen.

Steve Rother en de Groep noemen deze kinderen De Vredestichters, terwijl de Indigo’s De Herrieschoppers werden genoemd.
volwassen kristalkinderenDe Indigokinderen werden zo genoemd, vanwege hun kenmerkende indigoblauwe aurakleur; indigo is de kleur van het derde oog of het voorhoofdchakra. Als zodanig zijn ze erg intuïtief, mentaal, vlug en snel verveeld. De Kristalkinderen worden zo genoemd, niet vanwege hun aurakleur, maar vanwege hun hoge vibratie. Misschien zal op den duur blijken dat Kristalkinderen meer dominant zijn in het kruinchakra, het violette kleurspectrum, misschien zelfs het witte en heldere aura.

Wanneer begonnen de Kristalkinderen te arriveren?

Er zijn er, volgens de Groep, altijd al een paar geweest. Dit kleine aantal fungeerde als verkenners, maar de mensheid heeft ze niet erg goed behandeld. Zoals de ene, die Jezus de Christus werd genoemd, werden deze verkenners meestal vermoord, maar ze hebben hun doel, het planten van zaadjes, gediend. Men heeft vaak opgemerkt dat de woorden “Kristal” en “Christus” veel op elkaar lijken, en in dit opzicht een gelijkende betekenis hebben. Met dat gegeven in het achterhoofd, kan de lezer een goed beeld of gevoel krijgen van hoe de Kristalkinderen zijn en waarom ze hier gekomen zijn. Gebruik je intuïtieve vaardigheden om je af te stemmen op de energie van deze kinderen, creëer Eenheid met ze en het resultaat op de planeet zal verbazingwekkend zijn.
Met de komst van de Indigokinderen zagen we een dramatische stijging van het aantal kinderen die door de medische gemeenschap werden gediagnosticeerd als hyperactief of met ADD. Er is al veel over dit fenomeen geschreven, dus ik zal dat aan de experts overlaten. Ik vroeg me echter af hoe de Kristalkinderen zouden worden bestempeld, dus ik begon te observeren. Wat ik begon te horen was het woord “autistisch”. Ik ben er nu stellig van overtuigd dat we een dramatische stijging in het aantal autistische kinderen zullen zien. Dit zijn echt de Kristalkinderen (of artistieke Indigo’s) die zo gevoelig zijn, zo kwetsbaar voor de wereld om hen heen, dat ze “naar binnen gaan”, zich zoveel als ze kunnen loskoppelen van zelfs mensen en hun best doen om te overleven in een wereld waar ze echt nog niet thuishoren.
Terug naar de vraag hoe lang de Kristalkinderen hier al zijn. In ongeveer de afgelopen vier decennia begonnen er meer dan een paar te incarneren om de energie te verankeren. Vanuit mijn observatie, was het één van de zwaarste taken op de planeet, maar iemand moest het doen, dus een paar “Grote Jongens” namen de taak op zich.

Destijds was het nog niet eens zeker of de planeet ooit klaar zou zijn voor de kinderen van de Kristallen vibratie, maar de ruimte moest worden gemaakt, de weg moest voorbereid worden, de zaadjes moesten kiemen, voor het geval dàt. En hier zijn we dan, in juni 2002, terwijl we al onze eigen tests met succes hebben doorstaan, en we verwelkomen grotere aantallen van deze kinderen, dus klaarblijkelijk zijn we er klaar voor!

door Sharyl Jackson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: