DE LICHTMEESTERS OVER KRISTALLEN EN HET KRISTALLIJNEN VELD

Live door Tetsiea gechannelde boodschap tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

“Welkom. Welkom kind van Licht. Wij zijn de Lichtmeesters. Wij hebben jou geroepen in het Veld. Wij hebben jou uitgenodigd in het Veld. En de reden daarvoor is, we laten je opnieuw weer verbinden met het Veld.

Het Kristallijnen Veld is het Veld dat je kent uit de eerste tijd. De eerste tijd dat jij geïncarneerd was. Eigenlijk, de eerste tijd was een soort half incarnatie. Maar de afscheiding van de Bron, waarin jij als Kristallijnen Essentie, als Ziel hebt besloten om te gaan leven en ervaringen te gaan hebben in de dualiteit te gaan zijn. Die eerste tijd was een tijd van en verbonden zijn met de Bron, met het Veld en als steeds meer, elke incarnatie steeds meer incarneren, steeds meer in de dualiteit zijn. en die dualiteit die was er nog niet, maar die hebben jullie gemaakt, gecreëerd. Weet dat alles Goddelijk geleidt was.

In dit Veld ben je weer terug in de eerste tijd. De tijd waarin jij frequentie was, Bewustzijn was, Ziel was, je Kristallijnen Vonk was. En waarin jij je verbond in het Veld met alles. En toen was er nog geen iedereen. Maar met alle frequenties die er waren om je heen. En wist hoe je om moest gaan, kon gaan, mocht gaan met deze frequenties. Je zoektocht is natuurlijk een tocht geweest, terug naar het Licht. Maar het is een tocht geweest, terug naar dit Veld. Als jij je verbindt, ’s nachts tijdens je slaap met de frequenties, verbindt jij je met dit Veld.

In dit Veld bevindt jij je op dit moment als Licht, als Vonk. En misschien zie je, voel je, ervaar je ons als Lichtmeesters ook in het Veld. Maar in het Veld zijn ook de Engelen, de Spirits, de Devas. Maar ook de Kristallen. Want de Kristallen dragen de frequentie van het Veld. Sterker nog, de Kristallen staan in het Veld, om het Veld te dragen. En verbinden het Veld, de kruispunten in het Veld. De Kristallen dragen de frequenties van het Veld. En dragen het Een Zijn Bewustzijn, dus de eerste tijd, de energie van de eerste tijd.

In jouw levens in de tempels in Lemurië wist jij hoe je moest werken met de Kristallen. Was jij opgeleid door de Hoge Priesters en de Hoge Priesteressen. Wist jij hoe je met de Kristallen moest werken om te healen, te genezen, daar zit een verschil in. Wijsheid te zeggen, te onderwijzen, maar ook om de Kristallen te gebruiken voor de Aarde. Om de Aarde te schonen en de gewassen te laten groeien. In dit Veld verbindt jij je ook met ons. Door te werken met de Kristallen verbindt jij je met ons.

Door te werken met ons verbindt jij je met de Kristallen. De Kristallen hebben niet alleen een healende functie, fysiek. Maar hebben een emotionele healing en vooral ook een Astrale healing in zich. De Kristallen doen je denken aan thuis. En verbinden je ook met thuis. Wij werken ook door de Kristallen heen. En wij werken ook in het Kristallijnen Veld mee. Dus alles in verbonden. Alles is een. Daarom hebben wij jou hier naartoe gebracht. Om dat te mogen ervaren.

Jouw verlangen of jouw roep om te verbinden met Kristallen. Om te werken met Kristallen, om te werken met healing. Om te verbinden met Kristallen, komt door jouw verlangen om te verbinden met het Veld. Jouw verlangen om te werken met healing. Is jouw verlangen om te werken vanuit het Veld. Om anderen terug te brengen naar het Veld. Om anderen terug te brengen naar het Licht. Maar ook om zelf terug te komen in het Licht. Niet terug te keren in het Licht, maar om te verbinden met het Licht.

Healing met Kristallen geeft jou toegang tot het Veld, geeft jou toegang tot het Licht. Daarom riep dit jou. Healing is het terugkeren naar de originele vorm. Naar de authentieke frequentie, naar het authentieke Licht. Healing is terugkeren in frequentie, naar het Veld. Als jij werkt met fysieke healing, hoe dan ook, dan breng jij mensen weer terug naar het Licht. Dit haalt stukken uit de dualiteit weg. Waardoor mensen het Licht weer kunnen ervaren en weer kunnen verbinden. Dat verlangen zit diep bij jou. Omdat jij destijds in de tempels, als levensopdracht hebt gehad om dit te gaan doen.

Weet dat alles wat je ervaart een gedeelte is van je Pad en Goddelijk geleidt. En weet dat jij hier, terwijl jij hier aanwezig bent een gedeelte van dit Pad is. Een belangrijk punt is in jouw Bewustwordingsproces voor de komende tijd. Wees welkom in het Veld kind van Licht. Wees welkom thuis.

Wij zijn de Lichtmeesters en dit is onze boodschap.”

– Tetsiea (c) 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: